fbpx

IJssel Technologie – Brainport Industry Campus

Maatwerk logistieke software voor een multi tenant omgeving (portalen en App)

Op Brainport Industries Campus worden de meest innovatieve bedrijven en instituten bij elkaar gebracht. De hele toeleverketen manifesteert zich hier als één geheel in 1 gebouw. Met een grote operationele uitdaging in het stroomlijnen van de logistieke processen over de gehele keten heen. Voor IJssel Technologie ontwikkelden wij een maatwerk oplossing om de logistieke processen te organiseren.

Graag laten wij de projectleider van IJssel Technologie aan het woord:

De oplossing bestaat uit 3 onderdelen die Thoughtline ontwikkeld heeft. Daarbij dient benoemd te worden dat onze oplossingen een onderdeel vormen van een groter geheel.

Er zijn 2 portalen ontwikkeld en 1 logistieke app.

De eerste Portal, de buyer-supplier portal, is bedoeld voor aanleverende partijen in de keten die geen eigen ERP oplossing beschikbaar hebben en dus niet via de digitale route orders aan kunnen melden. In deze portal zijn worden processen gefaciliteert waarmee kopende en leverende partijen de afstemming regelen mbt de levering.

Na afronding van deze processen wordt de daadwerkelijke levering van goederen in de Logistieke portal afgehandeld. Het systeem weet wat er wanneer geleverd gaat worden en biedt alle processen om de ontvangst, controle en verdere verspreiding binnen het gebouw te organiseren.

De logistieke App zorgt ervoor dat de handelingen in het magazijn en binnen het gebouw op het ontvangst en verzendpunt van de huurders goed geregeld is.

Benieuwd wat we samen kunnen betekenen om de logistieke processen van jouw organisatie te optimaliseren?

Neem dan contact op.  
technologies