De zekerheden van Thoughtline Europe

Wat maakt Thoughtline Europe zo bijzonder?

Bij Thoughtline werken wij met offshore software development teams. In eerste instantie wekt dit vaak argwaan op, en niet geheel zonder reden. Je hoort vaak horror verhalen over ondermaatse kwaliteit, slechte communicatie of uit de hand gelopen kosten. Bij Thoughtline hebben wij een methode ontwikkeld waarmee we deze horror scenario’s voorkomen. Wat doen wij dan precies anders:
 
  1. Onze Nederlandse Product Owners fungeren als schakel tussen de development teams in India. Omdat zij alle projecten leiden kunnen wij een goede kwaliteit software garanderen.
  2. Wij zijn eerlijk over deadlines. Door te werken met een Minimum Viable Product, en onze Agile aanpak kunnen wij een goede inschatting maken over wanneer iets af is.
  3. Wij werken voor een vaste prijs per feature. De PO werkt deze samen met de klant uit, deze wordt vervolgens in uren ingeschat door het team in India. Deze inschatting is wat je uiteindelijk betaald voor deze feature, ook als wij uiteindelijk meer tijd kwijt zijn. Hierdoor weet je vooraf waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.
  4. Wij zijn helemaal transparant in onze werkzaamheden. Wij werken in een Jira account van onze klant, zodat zij overal zicht op hebben. Daarnaast plaatsen we ook de ontwikkelde code per sprint op de Gitlab van de klant, zo heb je als klant altijd overzicht en controle.
  5. Wij werken met vaste teams. De kwaliteit van de software is erg belangrijk en daarvoor is ook consistentie in teamsamenstelling belangrijk.
  6. Wereldwijd werken wij met 220 mensen, waarvan velen er al lang werken. Door de medewerkers eerlijk te belonen is het verloop laag, daardoor kunnen wij veel in onze teams investeren en blijft het kennisniveau in de teams hoog.
Mocht je interesse hebben in wat wij doen? Neem dan gerust een keer contact met ons op, de koffie staat klaar.
Neem contact met mij op:
technologies