Mobiele appsApps

Mobiele apps

Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van mobiele apparaten, 93% van de Nederlanders is in bezit van een smartphone en we besteden gemiddeld ruim 3 uur per dag op onze telefoon. Ruim 85% van die tijd wordt besteed aan apps. Tijd dus om een mobiele app te laten ontwikkelen om de beleving van je gebruiker of klant te optimaliseren en de juiste informatie op het juiste moment bij hem te krijgen.
Wij nemen je aan de hand en helpen je in het digitale oerwoud. Onze bedrijfskundigen helpen je met het helder krijgen van je wensen en worden hierin ondersteund door de techniek. Zo realiseren wij mobiele applicaties op basis van de laatste technologische ontwikkelingen en technieken. Ondertussen kun jij gewoon door met je dagelijkse business.
“Een succesvolle app vult de behoefte van de gebruiker in, dat is belangrijker dan jouw initiële idee.”
Thoughtline heeft een groot scala aan disciplines in huis waardoor we in staat zijn geavanceerde mobiele apps te realiseren die als het verlengstuk van jouw organisatie en dienstverlening werken. Wil jij je eigen app lanceren voor IOS, Android of cross platform? Wij gaan graag met je in gesprek om te brainstormen over de mogelijkheden.