Augmented Reality

Augmented Reality

Er wordt steeds meer geëxperimenteerd met mogelijke toepassingen van Augmented Reality, en ook steeds vaker met succes. Het op een virtuele manier visueel maken van nog niet bestaande concepten kan waardevol zijn voor iedere organisatie. Het gros van de mensen is visueel ingesteld en door iets te laten zien kun je een boodschap krachtiger en duidelijker overbrengen.

Wat is Augmented Reality

Men spreekt van Augmented Reality wanneer een digitaal beeld – een animatie – over de werkelijkheid wordt gelegd. Dit kan via een beeldscherm zijn op een smartphone, een AR bril met een speciale prismalens of via een specifieke wijze van projectie. Je kunt nog steeds de omgeving zien, maar er wordt extra informatie aan toegevoegd.

“Een succesvolle app vult de behoefte van de gebruiker in, dat is belangrijker dan jouw initiële idee.” 
 

De mogelijkheden

Wij helpen organisaties bij het bouwen van hun Augmented Reality applicatie. Wil jij jouw klantenreis verbeteren door hen gebruik te laten maken van een Augmented Reality applicatie, of wil jij je dienstverlening verbeteren door een betere inschatting te maken van hoe iets eruit komt te zien in de realiteit? Denk je dat Augmented Reality een oplossing voor jullie bedrijf kan zijn? Neem gerust contact met ons op, we denken graag vrijblijvend met je mee.

Alle oplossingen:

Websites Webapplicaties Mobiele applicaties
ERP uitbreidingen CRM uitbreidingen Blockchain & Smart contracts
Low-code Augmented en Virtual Reality
Neem contact met mij op: