Blockchain

Blockchain en Smart contracts

Wil je processen en afspraken binnen een waardeketen op een betrouwbare manier automatiseren, zonder concessies te doen aan de flexibiliteit? Dit is allemaal mogelijk met smart contracts. Elke schakel van het integrale bedrijfsproces wordt op basis van blockchain software vastgelegd in Decentrale apps.

Wat is Blockchain

Blockchain is het automatiseren van vertrouwen in een keten. Het is een technologie waarmee transacties in een grootboek decentraal kunnen worden gevalideerd zonder tussenkomst van een derde partij. De eerste toepassingen met blockchain zijn vooral valuta’s, de zogenaamde cryptocurrencies.

“De 3 woorden die Thoughtline voor mij beschrijven zijn: doordacht, doortastend en sociaal” Wilbert van Gils, Retailcoin
 

De mogelijkheden

Echter zijn de mogelijkheden vele malen groter. Met deze technologie is het mogelijk afspraken en contracten tussen mensen en bedrijven op een veilige manier af te handelen, zonder tussenkomst van een derde partij. Denk aan de overdracht van goederen of het herleiden van een versproduct naar de bron. Denk je dat blockchain een oplossing voor jullie bedrijf kan zijn? Neem gerust contact met ons op, we denken graag vrijblijvend met je mee.

Alle oplossingen:

Websites Webapplicaties Mobiele applicaties
ERP uitbreidingen CRM uitbreidingen Blockchain & Smart contracts
Low-code Augmented en Virtual Reality
Neem contact met mij op: