Over ons

Thoughtline helpt ondernemers met het digitaliseren van hun organisatie, dit doen wij op het gebied van werkproces automatisering, kennisborging, ontwikkelen van nieuwe verdien- en business modellen voor bestaande organisaties en startups. In de praktijk ontwikkelen wij daarvoor maatwerk klantportalen, administratieve systemen, mobiele apps, logistieke systemen, systeem integraties waarbij wij veel aandacht besteden aan de definitie fase van het project. Immers, als je van te voren goed nadenkt over wat je echt nodig hebt kun je recht op het doel af en voorkom je onnodige kosten en tijdverlies. We willen immers allemaal snel en efficiënt de toekomst in.

  Maurice Pels

  Altijd redenerend vanuit de win-win-win sitiuaties. Met mijn achtergrond als IT-manager en jarenlange projectmanagement ervaring veel IT-projecten met succes afgerond. Ik kan vanuit een totaal perspectief van de organisatie die IT-manager voor je zijn, die je niet in dienst hebt. Door aan de voorkant goed na te denken over wat en waarom je iets wilt, help ik je effectief met de investeringen om te gaan. Ik ben gedreven, enthousiast en resultaatgericht en hou ervan als ik bij mag dragen aan andermans succes.

  Evie Schürmann

  Kordate verbeteraar die graag door samenwerking met anderen altijd voor het resultaat gaat. Gericht op het creëren van flow redenerend vanuit het perspectief van stakeholders. Ik krijg energie van het leggen van verbinding op inhoud en tussen mensen. Ik ben gedreven, creatief, communicatief en in staat om organisaties en hun processen snel te overzien.

  Joyce van den Berg

  Met mijn jarenlange ervaring in de software ontwikkeling help ik klanten en teams om de juiste functionaliteiten te bouwen. Ik heb in de afgelopen jaren een brede ervaring opgedaan als business analist, product owner en testmanager. Domeinen die mij goed liggen zijn de energie, logistiek en zorg. Ik ben direct, eerlijk en nieuwsgierig. Ik wil weten hoe iets werkt, waarom op deze manier en hoe kunnen we dat verbeteren.

Ontmoet je ons liever live?

Dan maak je grote kans op events van een van de onderstaande netwerk partners van Thoughtline: