Station88 verwelkomt nieuwe Business Partner Retailcoin en Thoughtline

Weer een mooie ontwikkeling voor Station88. Maandag 1 juli hebben Retailcoin en Thoughtline zich als gezamenlijke Business Partner verbonden aan Station88. Samen met de andere partners vormen zij de basis van de plek waar ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen.

Gezamenlijke samenwerkingWilbert van Gils, Managing director van Retailcoin en Maurice Pels, Managing Director van Thoughtline over de gezamenlijke samenwerking en het partnership met Station88: ‘Thoughtline creëert met passie digitale oplossingen voor bedrijven die net een stapje meer willen zetten. Hiermee zijn ze een ideale partner van Retailcoin (Digital MKB BV). Retailcoin ontwikkelt een eigentijdse blockchain oplossing voor het belonen van goed gedrag. Deze samenwerking (op locatie in Gebouw 88) maakt dat we dagelijks profiteren van de ondersteuning van Station88. Of het nu gaat om een workshop, een presentatie, een brainstormsessie of dat we gebruik maken van elkaars netwerk. Uit alles blijkt een echte Gezamenlijke doelstelling om ultiem te kunnen ondernemen’.

Cadeautje

‘De vraag om officieel partner te worden van Station88 was ook echt een cadeautje voor Thoughtline en Retailcoin (Digital MKB BV)’. Station88 kijkt enorm uit naar de volgende stap in de samenwerking!

Foto: Britt de Loof van ZZIE Vorm & Beeld
Neem contact met mij op:
technologies