Step2Go

Specialist in werving & selectie

De klant

Step2Go helpt klanten met het optimaliseren van hun werving en selectie procedures. Dit doen ze voornamelijk voor startende ondernemers, ZZP’ers en kleinschalige wervingsbureaus. Ze leveren recruitment software van Carerix, zetten recruitment websites op, en ze verzorgen de arbeidscommunicatie.

De vraag

Step2Go ontwikkelt WordPress websites voor hun klanten, welke ze met behulp van maatwerk plug-ins aanvullen tot een professionele vacaturesite. Door de groei in het aantal aanvragen konden de huidige implementatie partners niet voldoende capaciteit leveren. Om te kunnen blijven voldoen aan de vraag van de markt, zonder zelf te investeren in kennis en personeel, is Thoughtline als technische implementatie partner te hulp gevraagd.


De oplossing

Met het leveren van flexibele capaciteit en de juiste kennis heeft Thoughtline Step2Go geholpen met het verder professionaliseren van hun dienstverlening. We hebben gezorgd dat er een goede integratie is tussen de website, de online marketing tools en het Carerix systeem. Zo worden de vacatures bijvoorbeeld op een gebruiksvriendelijke manier in het recruitment systeem Carerix beheerd, en middels de koppeling op de website getoond. Middels deze op maat gemaakte plug-in kan Step2Go nu gemakkelijk een website voor een nieuwe klant configureren.

Het resultaat

Door de gemaakte koppelingen is Step2Go in staat om snel een totaaloplossing voor hun klanten te neer te zetten. Het technische team van Thoughtline ondersteunt bij de implementatie van zowel de WordPress website als bij de koppelingen met de andere systemen. Met deze opzet streeft Step2Go naar een technische realisatie van een WordPress website binnen een budget van €300.


Neem contact met mij op:
technologies